Reytinglere ambargo koydu

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 2. sezon ilk bölümüyle de harika bir başlangıç yaptı. Diriliş Ertuğrul reytinglerde AB, ABC1 ve Total gruplarında rakiplerine fark atarak birinci oldu.Geçtiğimiz sezon, 26 haftayı reytinglerin

Reytinglere ambargo koydu

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul 2. sezon ilk bölümüyle de harika bir başlangıç yaptı. Diriliş Ertuğrul reytinglerde AB, ABC1 ve Total gruplarında rakiplerine fark atarak birinci oldu.

Geçtiğimiz sezon, 26 haftayı reytinglerin zirvesinde tamamlayan Diriliş Ertuğrul Dizisi yeni sezona da harika bir başlangıç yaptı. Önceki akşam yayınlanan 2. sezonun ilk bölümü AB'de 8.28, ABC1'de 7.58 ve Total'de ise 5.27 aldı. Diriliş Ertuğrul 27. bölümü ile reytinglerde AB, ABC1 ve Total gruplarında birinci olurken dizinin özeti de 4.80'le AB grubunda 3. ve ABC1'de 4. oldu. Diriliş Ertuğrul, 2.sezon ilk bölümünde aldığı bu reytinglerle en yakın rakibini ikiye katlamış oldu.

AKSİYON SAHNELERİ TÜRK TELEVİZYONLARINDA İLK

2. sezonun ilk bölümünde yer alan Ertuğrul Bey ile Moğollar arasında geçen aksiyon dolu sahneler geceye damga vurdu. Türk televizyonlarında ilk kez şahit olduğumuz aksiyon sahnelerinin koreografisini Cengiz Han filmi ve Marco Polo dizisinin özel koreografi ekibi Nomad yaparken, Nomad ekibine Kuzgun Akademi eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler