Revi: “Tarih buradan yazılmaya devam edecektir“

AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Murat Zeki Solak’la yapımı devam eden Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu.

Revi: “Tarih buradan yazılmaya devam edecektir“

Stadı dolaşarak yetkililerden bilgi alan Başkan Revi, “Trabzon’umuza ve Trabzonspor’umuza yakışacak bir spor kompleksinin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Stadın açılış tarihiyle alakalı spekülasyonlara aldırış etmeyelim ve buraya gereken desteği hep birlikte verelim. Allah’ın izniyle önümüzdeki sezonda Trabzonspor’umuz maçlarını burada oynayacaktır ve tarih buradan yazılmaya devam edecektir” dedi.

TRABZON’UMUZA BÖYLE BİR KOMPLEKS GEREKLİYDİ

Deniz dolgusu üzerine yapılmasından dolayı stadyumlar arasında Akyazı’nın önemli bir konuma sahip olacağını ifade eden Başkan Revi, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve TOKİ işbirliğiyle yapılan Stadımızda son teknoloji kullanıldığını özellikle belirtmek istiyorum. Dünya’da deniz dolgusu üzerinde yapılmış bu büyüklükte bir stadyum daha yok o yüzden örnek de teşkil etmektedir. Burada yapılanlara sadece bir stadyum inşası olarak da bakmayalım çünkü bir spor kompleksinden söz ediyoruz ve Trabzon’umuza böyle bir kompleks gerekliydi” diye konuştu.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı projesinin başrolünde olduğunu ve temel atma törenine de katıldığını hatırlatan Başkan Revi, “Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte Sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu da bu projenin takipçisidir ve açılışını da inşallah birlikte gerçekleştireceğiz. Böylesine büyük bir projenin hayata geçecek olması spor şehri Trabzon’umuz için önem arz etmektedir.  Bu güzel projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ve bu projenin yapımında hayatını kaybeden işci kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem