Rektör ve eski müsteşara ’paralel’ gözaltısı

İzmir’de düzenlenen paralel yapı operasyonunda, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müsteşarı Fatih Acar ile Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş gözaltına alındı.   Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik

Rektör ve eski müsteşara ’paralel’ gözaltısı
İzmir’de düzenlenen paralel yapı operasyonunda, eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müsteşarı Fatih Acar ile Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş gözaltına alındı.
 
Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında İzmir Cumhuriyet Başsavcı vekili Okan Batu’nun talimatıyla bir operasyon düzenlendi. Operasyonda eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı müsteşarı Fatih Acar ile Şifa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Ateş gözaltına alındı. Soruşturma kapsamında bazı kişilerin arandığı bildirildi.
 
Öte yandan, halen gözaltında bulunan SGK İzmir İl Müdürü E.B.’nin yanı sıra altı kişinin sorgusu sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem