Rektör Baykal Mühendis odaları ziyaretlerini sürdürüyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Recep Nişancı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.  Beraberinde rektör yardımcıları Prof. Dr. Necati Tüysüz, Prof. Dr. H

Rektör Baykal Mühendis odaları ziyaretlerini sürdürüyor

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Recep Nişancı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti. 

Beraberinde rektör yardımcıları Prof. Dr. Necati Tüysüz, Prof. Dr. Hikmet Öksüz ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Halil İbrahim Okumuş ile üçüncü dönem başkanlığa seçilen Nişancı'ya "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Rektör Baykal, üniversite olarak odalarla her zaman işbirliğini ön planda tuttuklarını hatırlattı. 

İsteyen odaların üniversitede ARGE faaliyetlerinde bulunabileceğini de ifade eden Baykal “Üniversite olarak odaların daha aktif olmasını istiyoruz. Sizlere üniversitemizde yer verelim öğrencilerle buluşun. Karşılıklı olarak bilgi alışverişinde bulunun hatta ARGE yapın. Bu anlamda bazı odalara üniversite içinde yer tahsis ettik. Talep gelmesi durumunda yine yer temini yapabiliriz. Şunu üzülerek söyleyebilirim ki şehrimizdeki kamu kurumları üniversiteyi yeterince kullanmıyorlar” dedi.

Rektör Baykal, üniversitenin sorunlarıyla ilgili olarak Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ndeki otopark meselesinin acil olarak çözme noktasında büyük gayret sarf ettiklerini hatırlatarak, “İnşallah bin 600 araçlık otoparkı en geç iki yıl içinde hizmete sokacağız. Bu anlamda Kalkınma Bakanlığı ile sürekli istişare halindeyiz. Bu yıl içinde projesi hazırlanıp ihaleye çıkacak. İnşallah bu yıl olmasa bile gelecek yıla hazır olur inancındayım” diye konuştu.

Oda Başkanı Recep Nişancı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversite ile her alanda işbirliğine hazır olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler