Rekorunu egale eden vekil!

Artvinli'nin tüm sorunlarını Parlamentoya taşıdı.

Rekorunu egale eden vekil!
12 Haziran 2011 genel seçimlerinde Milletvekili seçildikten sonra Artvin’e yeni bir soluk yeni bir temsiliyet anlayışı getiren CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı ve Artvin Milletvekili Av.Uğur Bayraktutan geçen dönem rekorları alt-üst eden vekil olarak anılmış, çalışmaları ile taraflı tarafsız herkesin gönlünü fethetmişti.

TARAFLI TARAFSIZ HERKES SEVİYOR

Artvin’in bütün ilçelerinin sorunlarını Meclis kürsüsünden hararetli konuşmaları ile dile getiren CHP’li Bayraktutan vatandaşın Meclisteki sesi olmayı başarmıştı. İstatistiki bilgilere bakıldığında Artvin siyasi tarihinin Mecliste en çok çalışan, en hareketli vekili olmayı başaran Uğur Bayraktutan 26. Döneme çok daha hızlı bir performansla girerek Artvinlinin güvenine layık olmaya devam ediyor.  

İKTİDARI TERLETEN VEKİL!

Önceki dönemde rekor sayıda konuşma yapan, önerge veren ve Artvin ile TBMM’yi kilitleyen Uğur Bayraktutan önceki dönemde 4 yıldaki performansını başka bir değişle kendi rekorunu egale ederek 4 yılda yaptığını 6 ayda yaptı. Artvin’in bütün ilçelerinin genel sorunları hakkında Meclis Araştırma Önergesi verdi. Basın toplantıları düzenledi. Yazılı soru önergelerin yanında sayısız haberlere konu olarak sıklıkla canlı yayınlara katılarak Artvin insanını Televizyonlara kilitledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler