Rehin gazeteciden ilk fotoğraf

Suriye'de rehin tutulan gazeteci Cüneyt Ünal'ın ailesine üç gün önce çekilmiş bir fotoğrafı ulaştı.Haber için gittiği Suriye'de iki aydır rehin tutulan Cüneyt Ünal'ın ailesine bayram hediyesi olarak bir fotoğraf ulaştı.Yaklaşık bir haftadır verdikleri çab

Rehin gazeteciden ilk fotoğraf

Suriye'de rehin tutulan gazeteci Cüneyt Ünal'ın ailesine üç gün önce çekilmiş bir fotoğrafı ulaştı.

Haber için gittiği Suriye'de iki aydır rehin tutulan Cüneyt Ünal'ın ailesine bayram hediyesi olarak bir fotoğraf ulaştı.

Yaklaşık bir haftadır verdikleri çabalarının karşılığını aldıklarını ileten İHH yetkilileri, Cüneyt Ünal'ın bir fotoğrafına ulaştıklarını söyledi.

Telefonda bu haberi alınca ağlamaya başlayan Nuran Ünal'a 10 dakika içinde fotoğraf ulaştı. Tüm aile duygulu anlar yaşarken 1.5 yaşındaki kızının ekrandan babasını tanıyarak ona dokunmak istediği sırada kimse gözyaşlarını tutamadı.

69 gün sonra Cüneyt'in bir fotoğrafını gören eşi Nuran, eşinin iyi göründüğünü ancak zayıfladığını söyledi.

Üç gün önce çekildiği öğrenilen fotoğraftaki kıyafetlerin Cüneyt'e ait olmadığını dile getiren eşi, bir an önce dönmesi için dua ettiklerini söyledi.

Cüneyt Ünal'la birlikte gazeteci Bashar Fahmi Amin Kadumi de Suriye'de yaklaşık üç aydır rehin tutuluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem