Recep Tayyip Erdoğan Özel ekip gönderdi

Haber61 – Haber Servisi – Fenerbahçe Spor Kulübü; Rize deplasmanından geri dönerken Trabzon’un Sürmene İlçesi Soğuksu Mahallesinde tüfekli saldırıya uğrattı. Saldırıya uğrattığı dakikalardan itibaren Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ge

Recep Tayyip Erdoğan Özel ekip gönderdi

Haber61 – Haber Servisi – Fenerbahçe Spor Kulübü; Rize deplasmanından geri dönerken Trabzon’un Sürmene İlçesi Soğuksu Mahallesinde tüfekli saldırıya uğrattı. Saldırıya uğrattığı dakikalardan itibaren Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı geniş çaplı soruşturma başlattı. Bir anda dünyanın gözü buradaki saldırıya çevrildi.

Olayın aydınlanması için; Cumhurbaşkanı Recep Tayyib Erdoğan, İçişleri Bakanı Sebahattin Öztürk ile görüşerek Trabzon’a özel bir ekip gönderilmesini istediği ortaya çıktı. İçişleri bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğünde görevli uzman ekibi olay yerine yollayarak saldırının arkasında derin bir bağlantı olup olmadığını araştırıyor.

Olayın meydana geldiği bölgede Trabzon Emniyet müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi, Terörle Mücadele Müdürlüğü Ekipleri ve Asayiş İl Müdürlüğü Ekipleri de olay yerine uzman ekiplerini olay yerine gönderdiği bilgisine ulaşıldı. Haber Merkezimizin edindiği bilgiye göre; Olayın failinin yakalanmasına an meselesi olduğu öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem