Ramazan Bayramı'nı Kuyrukta Karşıladılar

Ümraniye Tem otoyolunda bariyerlere çarpan özel halk otobüsünde yangın çıktı. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken, 6 yolcu ise yaralandı.Edinilen bilgilere göre, olay, Tem Otoyolu Hekimbaşı mevkiinde meydana geldi. Edirne istikametine seyreden 500 T sefer

Ramazan Bayramı'nı Kuyrukta Karşıladılar

Ümraniye Tem otoyolunda bariyerlere çarpan özel halk otobüsünde yangın çıktı. Olayda 4 kişi hayatını kaybederken, 6 yolcu ise yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Tem Otoyolu Hekimbaşı mevkiinde meydana geldi. Edirne istikametine seyreden 500 T sefer numaralı halk otobüsü, bariyerlere çarparak alev aldı. Otobüste çıkan yangın sonrası adeta can pazarı yaşandı. Yangına, Ümraniye itfaiye grubu müdahale etti. Bazı yolcular otobüsten çıkmayı başarırken 4 kişi ise alevler arasında kalarak hayatını kaybetti. Olayda yaralanan çok sayıda yolcu ise ayakta tedavi edildi. Yaralılardan 6’sı ambulansla hastaneye sevk edildi.

Yangının söndürülmesinin ardından olay yeri inceleme ekipleri ve itfaiye yetkileri de otobüs enkazında incelemelerde bulundu. Otobüsteki yanmış cesetlerden bir tanesinin Tevrat B. isimli bayana ait olduğu tespit edildi. Polisin kimlik tespit çalışmaları sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem