Ramazan Bayram Tatili kaç gün olacak? - Başbakan imzaladı

İslam Alemi için 11 ayın sultanı olara görülen Ramazan Ayının başlaması sonrasında herkesin en çok merak ettiği soruların başında Ramazan Bayram Tatilinin kaç gün olacağı sorusu geliyor. Bu soru ise cevabını buldu.  Yaz tatili öncesinde tüm çalışanlar tar

Ramazan Bayram Tatili kaç gün olacak? - Başbakan imzaladı

İslam Alemi için 11 ayın sultanı olara görülen Ramazan Ayının başlaması sonrasında herkesin en çok merak ettiği soruların başında Ramazan Bayram Tatilinin kaç gün olacağı sorusu geliyor. Bu soru ise cevabını buldu. 

Yaz tatili öncesinde tüm çalışanlar tarafından kısa bir tatil yapma fırsatı olarak görülen Ramazan Bayram Tatilinin 9 gün olacağı açıklandı.

ramazan-bayram-tatili-kac-gun-olacak---basbakan-imzaladi.jpg

4 Temmuz Pazartesi günü Ramazan'ın son günü olan bayram arifesi ve 5 Temmuz bayramın 1. günü olacak. Arife gününün yarım gün tatil olacağı daha önceden bilinirken 8 Temuz Cuma gününün tatil olup olmayacağının açıklanması bekleniyordu. Yapılan açıklama ile Cuma günününde tatil olduğu belirtildi.

Böylelikle 2 Temmuz Cumartesi günü başlayacak olan Bayram Tatili 8 temmuz Cuma günününde tatil olarak açıklanması ve 9 Temmuz Cumartesi ve 10 Temmuz Pazar günününde eklanmesi ile tatili 9 güne çıkmış olacak. 

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM GENELGEYİ İMZALADI

Başbakan Binali Yıldırım'ın bayram tatili için kendisine gönderilen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarında çalışanların 4 Temmuz Pazartesi yarım gün ve 8 Temmuz Cuma günü tam gün idari izinli sayılmasını içeren genelgeyi imzaladığı belirtildi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem