Rabia katliamının 2.yıl dönümü prostesto edildi

Mısırlı muhalifler, Rabia katliamının 2'inci yıl dönümünde Fatih Saraçhane Parkı'nda protesto gösterisinde bulundu. Darbe yönetimini protesto eden muhalifler hep birlikte dualar ettiler.Mısırda gerçekleşen darbenin 2'inci yılına girilirken, Mısırlı Muhali

Rabia katliamının 2.yıl dönümü prostesto edildi

Mısırlı muhalifler, Rabia katliamının 2'inci yıl dönümünde Fatih Saraçhane Parkı'nda protesto gösterisinde bulundu. Darbe yönetimini protesto eden muhalifler hep birlikte dualar ettiler.

Mısırda gerçekleşen darbenin 2'inci yılına girilirken, Mısırlı Muhalifler Fatih Saraçhane Parkında bir araya geldi. Türkiye'de yaşayan Mısırlı muhaliflerin katılımıyla düzenlenen protesto programına İhvan-ı Müslim'in eski milletvekilleri de yer aldı. Mısır'da ilk seçilmiş Cumhurbaşkanı Dr. Muhammed Mursi ve hükümetine karşı yapılmış olan darbenin 2'inci yıl dönümü dolayısıyla dünya çapında düzenlenen protesto programının Türkiye'deki ayağı olarak düzenlenen etkinliğe yaklaşık 300 Mısırlı katıldı.

Darbeye karşı tavır göstermek, oradaki Müslümanlara desteği sürdürmek için gerçekleştirilen programa katılan Mısırlılar üzerinde Rabia işareti olan pankartlar taşıdı.

Darbeci Sisi yönetiminin Mısırlı Müslümanlara yönelik zulmüne dikkat çekilen protesto gösterisi, cemaatle kılınan yatsı namazının ardından yapılan dualarla sonra erdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler