PTT kuyruğunda kaza: 2 ölü var!

Bursa'da meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, yayaların arasına dalmış, 1 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. Kazadan yaklaşık bir hafta sonra kazazedelerden İbrahim Fatih Özel (33) de tedavi gördüğü hast

PTT kuyruğunda kaza: 2 ölü var!

Bursa'da meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, yayaların arasına dalmış, 1 kişi hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı. Kazadan yaklaşık bir hafta sonra kazazedelerden İbrahim Fatih Özel (33) de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yüksek İhtisas Kavşağı yönünden gelen Cengiz Yıldız'ın kullandığı 41 AH 272 plakalı otomobiliyle Yıldırım İlçesi Yavuzselim Mahallesi Samanlı Caddesi Erenler Camii önündeki PTT'de fatura yatırmak için sıra bekleyenler ile kahvede oturan vatandaşların arasına daldı.

Cengiz Yıldız, kavşağa geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybedip, kaldırıma çıkan otomobili ile park halindeki bir minibüse çarptı, ardından kahvehane önünde oturan ve PTT şubesi önünde sıra bekleyen vatandaşlara çarptı. Kazada Abdurrahman Bingöl, Haydar Çözüm, Yavuz Selim Özel, İbrahim Fatih Özel ve Makbule Göç yaralanmıştı. Yaralılardan Makbule Göç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Kazadan bir hafta geçtikten sonra yaralılardan İbrahim Fatih Özel (33) de yaşam savaşını kaybetti. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem