Protesto ettiği kişiler kurtardı

Didim'de hükumet ve emniyet güçlerini protesto etmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde kendini ateşe veren emekli öğretmen, nöbetçi polisin yangın tüpüyle müdahale etmesiyle kurtarıldı.Didim’de ikamet eden emekli öğretmen Y.Ç. (55), petrol istasyonundan

Protesto ettiği kişiler kurtardı

Didim'de hükumet ve emniyet güçlerini protesto etmek için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde kendini ateşe veren emekli öğretmen, nöbetçi polisin yangın tüpüyle müdahale etmesiyle kurtarıldı.

Didim’de ikamet eden emekli öğretmen Y.Ç. (55), petrol istasyonundan bir şişe benzin alarak Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne geldi. Emniyet müdürlüğü girişinde "Ülkemin gidişatını ve emniyeti protesto etmek için buradayım" dedikten sonra elindeki benzini üzerine döken Y.Ç., kendisini ateşe verdi.
 
İlçe Emniyet Müdürlüğü girişinde bekleyen nöbetçi polis memuru, yangın tüpüyle müdahale ederek elbiseleri tutuşan Y.Ç'yi söndürdü.

Vücudunda hafif yanıklar oluşan Y.Ç., ambulansla Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırılaraktedavi altına alındı. Eylemi bireysel olarak gerçekleştirdiği tespit edilen emekli öğretmenim hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem