Protesto AVM'ye sıçradı, Kanyon ayakta!

'Her yer Taksim her yer direniş' sloganları atan binlerce kişi ünlü AVM'de protesto gerçekleştiren ilk grup olarak da tarihe geçti.Kanyon’u hınca hınç dolduran eylemciler sloganlar attılar. EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE PROTESTO Ege Üniversitesi öğrencileri, Gezi

Protesto AVM'ye sıçradı, Kanyon ayakta!

'Her yer Taksim her yer direniş' sloganları atan binlerce kişi ünlü AVM'de protesto gerçekleştiren ilk grup olarak da tarihe geçti.Kanyon’u hınca hınç dolduran eylemciler sloganlar attılar.

 
EGE ÜNİVERSİTESİ'NDE PROTESTO
 
Ege Üniversitesi öğrencileri, Gezi Parkı'nda yaşananları protesto etmek ve sınavların ertelenmesi için Rektörlük binasına girerek eylem yapıyor.
 
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE GEZİ EYLEMİ
 
Kocaeli Üniversitesi'nin Umuttepe Kampüsü'ndeki Rektörlük binası önünde topmlanan yaklaşık 300 öğrenci, bugün başlayan final sınavlarının ertelenmesi talebinde bulundu. Çevik Kuvvet ekiplerinin de kampüs alanına girerek tedbir aldığı rektörlük binası önünde bekleyiş sürüyor.
 
Öğlen saatlerinde Rektörlük önünde toplanan ve sayıları 300 kişiyi bulan öğrenciler sınavların ertelenmesi amacıyla protesto gosterisi yapıyor. Rektörlük girişi ve 

çevresinde polis geniş güvenlik önlemi aldı. Öğrenciler "Polis üniversiteden defol", "Susma sustukça sıra sana gelecek", "Rektör buraya" şeklinde sloganlar attı.
 
Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak ise daha sonra öğrencilere yaptığı açıklamada sınavların iptal edilmesinin söz konusu olmadığını söyleyerek, "Kocaeli Üniversitesi'nde sınavların iptal edilmesi veya ertelenmesi söz konusu değildir. Sınavlar planlandığı gibi yapılacaktır. Polisi üniversiteden çıkmasını istiyorsunuz. Söylediğiniz gibi polis çıkacaktır. Sizler de dağılın ve sınavlarınıza girin." dedi.
 
Üniversite öğrencileri ise Rektör gelinceye kadar Üniversite Rektörlüğü binası önünden ayrılmayacaklarını söyledi. Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu’nun ise öğrencilerle bir görüşme yapması bekleniyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem