Polisten şekerli kolonyalı uyarı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tatil için kent dışına çıkan araç sürücülerine şeker ve kolonya ikram ederek dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şub

Polisten şekerli kolonyalı uyarı

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tatil için kent dışına çıkan araç sürücülerine şeker ve kolonya ikram ederek dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Edirne Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri Atatürk Bulvarı üzerinde oluşturdukları denetleme noktasında araçları durdurarak sürücülerin bayramlarını kutladı, şeker ikram edip, kolonya tuttu.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri polisleri uzun yolculuk yapacak araç sürücülerine uymaları gereken kuralları hatırlattı. Ekipler amiri Tolga Tekince, "Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak, bayram arifesinde yol kullanıcılarının sağlıklı gidecekleri yerlere sağlıklı gidebilmeleri için uygulama yapıyoruz. Aynı zamanda tatil için yola çıkan sürücülerin bayramlarını kutluyoruz. Vatandaşlarımızı uyarıp, emniyet kemerlerini mutlaka takmalarını, uykusuz şekilde yola devam etmemelerini öneriyoruz. Sürücülerin hız kurallarına uymaları gerektiğini ifade ediyoruz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem