Polisten molotof atan göstericiye tepki: ’’Eşek herifler’’

Gazi Mahallesi'nde olay çıkaran göstericilere polis müdahale etti. Polis, müdahale sırasında anons yapan bir polis göstericilere, "Utanmıyor musunuz eşek herifler?" diyerek tepki gösterdi. Gazi Mahallesi'nde dün akşam toplanan bir grup, yola barikat kurup

Polisten molotof atan göstericiye tepki: ’’Eşek herifler’’

Gazi Mahallesi'nde olay çıkaran göstericilere polis müdahale etti. Polis, müdahale sırasında anons yapan bir polis göstericilere, "Utanmıyor musunuz eşek herifler?" diyerek tepki gösterdi.

Gazi Mahallesi'nde dün akşam toplanan bir grup, yola barikat kurup ateşe verdi. Molotof atan göstericilere polis müdahale etti. Bu sırada araçtan anons yapan bir polis göstericilere, "Gelip burada molotof atıyorsunuz oğlum yakışıyor mu size? Ayıp ya. Utanmıyor musunuz eşek herifler? Terbiyesiz adamlar" diyerek tepki gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem