Polisleri zan altında bırakan ifade

Maltepe D-100 Karayolu'ndan Sahil Yolu istikametine ilerleyen 34 A 90164 plakalı polis aracı saat 09.00 sıralarında Büyükyalı Caddesinden D-100 Karayolu istikametine giden Deniz Sırma'nın kullandığı otomobil ile çarpıştı.Kazada polis aracındaki 3 polis me

Polisleri zan altında bırakan ifade

Maltepe D-100 Karayolu'ndan Sahil Yolu istikametine ilerleyen 34 A 90164 plakalı polis aracı saat 09.00 sıralarında Büyükyalı Caddesinden D-100 Karayolu istikametine giden Deniz Sırma'nın kullandığı otomobil ile çarpıştı.

Kazada polis aracındaki 3 polis memuru ile diğer otomobilin sürücüsü yaralandı. Meslektaşlarının kaza yaptığını öğrenen çok sayıda polis ekibi olay yerine geldi. Hafif şekilde yaralanan 4 kişi olay yerine gelen ambulanslarla Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldılar.

POLİS OTOSU TERS YÖNDEN GELİYORDU
Polis otomobiliyle çarpışan otomobilin sürücüsü Deniz Sırma, polis otomobilinin ters yönden geldiğini ileri sürerek "Birden önüme çıktı, ben de kafa kafaya çarpışmamak son anda için direksiyonu kırarak arkadan polis otomobiline çarptım" diye konuştu.

Kaza nedeniyle kapanan yol araçların çekilmesiyle birlikte normale döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem