Polislere bıçaklı saldırı:1 şehit

Maltepe'de aile içi şiddet ihbarına giden iki polis memuru bıçaklandı. Ağır yaralanan polislerden Mehmet Emin Aydın kaldırıldığı Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.Gülsuyu Mahallesi, Hasan Bey Caddesi'nde bir kişinin eşini dövdü

Polislere bıçaklı saldırı:1 şehit

Maltepe'de aile içi şiddet ihbarına giden iki polis memuru bıçaklandı. Ağır yaralanan polislerden Mehmet Emin Aydın kaldırıldığı Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit oldu.

Gülsuyu Mahallesi, Hasan Bey Caddesi'nde bir kişinin eşini dövdüğü ihbarı üzerine Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amirliği’nde görevli polis memurları Koray Albayrak ve Mehmet Emin Aydın olay yerine gitti.

Bu sırada eşini dövmeye devam eden Sedat Kurt’un elinde bıçak vardı. Sedat Kurt kendisini ikna etmeye çalışan iki polis memuruna saldırdı. Kurt’un rastgele savurduğu bıçak darbeleri polisleri yaraladı.

İki polisin yaralanmasından çok kısa sonra destek ekipler olay yerine ulaştı. Meslektaşları Koray Albayrak’ı Dr. Siyami Ersek Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Mehmet Emin Aydın’ı ise Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Vücudunun birçok yerinde bıçak yaraları bulunan Mehmet Emin Aydın tüm çabalara rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Polis ekipleri olayın gerçekleştiği yeri güvenlik çemberine alarak detaylı bir inceleme başlattı. Gözaltına alınan şüpheli de yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis telsizinden yaralı polis memurları için kan anonsu geçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem