Polisle çatışmaya giren şahın aracından çıktı

İstanbul Sancaktepe'de polisle silahlı çatışmaya giren şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Zanlının asker kaçağı olduğu için arandığı ve 20 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenilirken, aracından bir kalaşnikof, mermi ve çok sayıda

Polisle çatışmaya giren şahın aracından çıktı

İstanbul Sancaktepe'de polisle silahlı çatışmaya giren şahıs, polis ekipleri tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi. Zanlının asker kaçağı olduğu için arandığı ve 20 ayrı suçtan kaydı olduğu öğrenilirken, aracından bir kalaşnikof, mermi ve çok sayıda içki şişesi ele geçirdi.

Sancaktepe'de dün gece şüpheli olarak aranan Bulgaristan plakalı bir otomobilin polisin "dur " ihtarına uymaması sonucu çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışmada ölen ya da yaralanan olmazken, polisten kaçan şüpheli E.Ç. Sancaktepe Asayiş Büro ekipleri tarafından yapılan operasyonla kısa sürede yakalandı. Zanlının aracından bir kalaşnikof, mermi ve çok sayıda içki şişesi ele geçirildi.

Sancaktepe Asayiş Büro Amirliği'nde işlemleri yapılan E.Ç.'nin asker kaçağı olduğu için arandığı ve 20 ayrı suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı.

E.Ç. isimli şahıs işlemlerinin ardından Kartal Anadolu Adliyesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem