Polisin gözünden kaçmayan detay!

Boğularak öldürülen kadının boynundaki izden katilin sağ elinde 3 parmağının eksik olduğunu tespit eden polis, zanlıyı bu bilgiden yola çıkarak yakaladı.POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMAYAN DETAYKayseri'de boğularak öldürülen kadının boynundaki yağ izinden katilin s

Polisin gözünden kaçmayan detay!

Boğularak öldürülen kadının boynundaki izden katilin sağ elinde 3 parmağının eksik olduğunu tespit eden polis, zanlıyı bu bilgiden yola çıkarak yakaladı.

POLİSİN GÖZÜNDEN KAÇMAYAN DETAY

Kayseri'de boğularak öldürülen kadının boynundaki yağ izinden katilin sağ elinde 3 parmağının eksik olduğunu tespit eden polis, bu bilgiden yola çıkarak zanlıyı yakaladı. Kayseri Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 12 Ekim'de Cırgalan Mahallesindeki mısır tarlasında cesedi bulunan Yüksel Erdoğan (46) isimli kadının ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Yapılan incelemede boğularak öldürüldüğü belirlenen kadının boynunda ve kolunda görülen yağlı parmak izinden yola çıkan polis, cinayeti işleyen kişinin sağ elinde 3 parmağının eksik olduğunu tespit etti. Bu bilgiden yola çıkan ekipler, sanayide bir işyerinde çalışan ve öldürülen kadınla 4 yıldır gönül ilişkisi olduğu öğrenilen B.E'yi (30) gözaltına aldı. Sağ elinde 3 parmağı eksik olan zanlı sorgusunda, olay günü otomobilde otururken kıskançlık nedeniyle tartıştığı Yüksel Erdoğan'ı boğarak öldürüp, cesedini mısır tarlasına attığını itiraf etti. Zanlı B.E. Emniyetteki işlemlerinin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Adliyeye sevk edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Kayseri'de Yüksel Erdoğan'ı boğarak öldürdüğü gerekçesiyle göz altına alınan zanlı B.E (30) sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Yüksel Erdoğan'ın boynundaki ve kolundaki parmak izlerinden yola çıkan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katilin sağ el üç parmağının olmadığını tespit etti. Daha sonra yapılan çalışmada 11 yıldır dul olan Yüksel Erdoğan'la 4 yıldır ilişkisi olduğu öğrenilen B.E'ye ulaşıldı.

Göz altına alınan B.E'nin emniyetteki ifadesinde suçunu itiraf ettiği, olay günü alkollü olduğu ve arabada otururken Yüksel Erdoğan'la tartışmaya başladıklarını ve boğarak öldürdükten sonra cesedi sürükleyerek tarlaya götürdüğünü anlattığı belirtildi.

B.E sağlık kontrolü için getirildiği Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ceketiyle yüzünü kapatarak görüntü alınmasını engellemeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem