Polis'in cevabı Tuğluğ'u susturdu!

Görese Dağı’nda güvenlik güçlerinin PKK’lıları etkisiz hale getirmek sürdürdüğü operasyonları protesto etmek isteyen BDP’lilerin dağa gitmek istemelerine, güvenlik güçleri izin vermedi.BDP KONVOYUNA POLİS ENGELİOperasyonları protesto eden BDP'liler, dün d

Polis'in cevabı Tuğluğ'u susturdu!

Görese Dağı’nda güvenlik güçlerinin PKK’lıları etkisiz hale getirmek sürdürdüğü operasyonları protesto etmek isteyen BDP’lilerin dağa gitmek istemelerine, güvenlik güçleri izin vermedi.

BDP KONVOYUNA POLİS ENGELİ

Operasyonları protesto eden BDP'liler, dün dağa çıkmak istedi. Sabah saatlerinde BDP Diyarbakır il başkanlığı önünde toplanan ve aralarında Demokratik Toplum Kongresi (DTK) Genel Başkan Yardımcısı ve Van Milletvekili Aysel Tuğluk, BDP Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, BDP Bitlis Milletvekili Hüsamettin Zendellioğlu'nun da aralarında bulunduğu partililer, 30 araçlık konvoy ile Dicle ilçesine doğru hareket etti. Ancak konvoyun önü Diyarbakır çıkışındaki Üçkuyular mevkiinde polis tarafından kesildi. Burada yapılan kontrollerde 5 aracın evrakları eksik olduğu gerekçesiyle geçişine izin verilmedi.

POLİS MEMURUNDAN ŞAŞIRTAN CEVAP

Bu esnada polis ile BDP'li Tuğluk arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Ceza kesen polislere tepki gösteren Aysel Tuğluk ''Müdür bey niye böyle yapıyorsunuz" sözleriyle sitem etti. Polis memuru Tuğluk'un bu sözlerine: "Biz bir şey yapmıyoruz. Siz yasayı çıkarıyorsunuz, biz de uyguluyoruz" yanıtını verdi. Bu yanıtı beklemeyen Tuğluk kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem