Polisi kurşunlayan 6 kişi tutuklandı

Kütahya'da gece yarısı bir kahvehaneyi kurşunlayıp, polisin dur ihtarına uymayarak ekipleri kurşunlayan 6 kişi tutuklandı.Kütahya'da bir kahveye pompalı tüfekle ateş edip kaçan 6 şüphelinin bulunduğu plakasız otomobil, "dur" ihtarında bulunan sivil polisl

Polisi kurşunlayan 6 kişi tutuklandı

Kütahya'da gece yarısı bir kahvehaneyi kurşunlayıp, polisin dur ihtarına uymayarak ekipleri kurşunlayan 6 kişi tutuklandı.

Kütahya'da bir kahveye pompalı tüfekle ateş edip kaçan 6 şüphelinin bulunduğu plakasız otomobil, "dur" ihtarında bulunan sivil polislerin içerisinde bulunduğu araca da ateş açtı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Şüpheliler polis tarafından yakalanarak adliyeye sevk edildi.

Gece yarısı Osmangazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, iddiaya göre İbrahim A., Hasan Hüseyin T., Ömer Y., Ahmet B., İshak G. ve Aydın K., aralarında husumet bulunan kişilerle tartıştı.

Tartışmanın ardından 6 şüpheli, bir süre sonra plakasız bir otomobille tekrar olay yerine gelip tartıştıkları kişilerin oturduğu kahveye doğru pompalı tüfekle ateş etti. Ateş ettikleri kahvehanede bulunan kimse yaralanmadı. Şüpheliler otomobille kaçtı.

Polis olay yerinde aldığı bilgiler doğrultusunda içerisinde 6 kişinin bulunduğu otomobili aramaya başladı.

Ekipler, Kütahya- Eskişehir kara yolunda gördükleri plakasız otomobilde bulunanların araçlarını durdurması için uyarı yaptı. Polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler pompalı tüfekle, kendilerini takip eden ekip araçlarına ateş etti.

Saçmalar, sivil polislerin bulunduğu aracın ön camına ve kaportasına isabet etti. Polisler, kovalamaca sonunda şüpheliler İbrahim A., H. Hüseyin T., Ömer Y., Ahmet B., İshak G. ve Aydın K.'yi yakaladı.

Gözaltına alınan 6 şüpheli, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüpheliler sorgulamalarının ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Kütahya E Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem