Polise yapılan saldırıyla ilgili 14 gözaltı

Kayseri'de operasyona giden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerine yapılan saldırının ardından düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alınırken çok sayıda uyuşturucu madde ve suç aleti ele geçiri

Polise yapılan saldırıyla ilgili 14 gözaltı

Kayseri'de operasyona giden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerine yapılan saldırının ardından düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alınırken çok sayıda uyuşturucu madde ve suç aleti ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan yürütülen soruşturma kapsamında Melikgazi İlçesi TOKİ Demokrasi Mahallesi Fatin Rüştü Zorlu Caddesi üzerinde operasyon düzenlendi. Operasyonda polis ekiplerince durdurulmak istenen otomobilde bulunan ve narkotik büro tarafından arandığı belirlenen K.C. ile 3 arkadaşı kaçmaya çalıştı. K. C.'nin kendilerini durdurmak isteyen polis ekiplerine ateş açması sonucu polis karşılık vermiş ve bacağından vurularak etkisiz hale getirilmişti. Olayın ardından yapılan operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen E. S., O. B., B. D., Y. E., E. M., M. Ç., M. G., E. Ş., T. M., Ş. B., K. C., A. B., F. O. ve İran uyruklu H. R. yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahısların ikamet ve otolarında yapılan aramalarda 206 gram metamfetamin, 9,45 gram esrar, 0,10 gram bonzai, 11 adet ecstasy hap, 20 adet cinsel içerikli hap, 3 adet uyuşturucu madde tartımında kullanılan hassas terazi, 7 adet ruhsatsız tabanca, 32 adet fişek, 5 adet ruhsatsız av tüfeği, 86 adet av tüfeği fişeği, 3 adet uzun namlulu tüfeğe ait fişek ve aralarında iletişim sağladıkları 2 adet telsiz ele geçirildi. Gözaltına alınan şahısların emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

YAKALANMAMAK İÇİN TELSİZ KULLANMIŞLAR

Öte yandan operasyon kapsamında ele geçirilen 2 adet telsizin, şüphelilerin uyuşturucu ticareti yaparken yakalanmamak için telefon yerine kullandıkları öğrenildi.

Ayrıca Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekiplerince yapılan bir diğer operasyonda da A. K., M. B., F. K. ve E. D. isimli şahıslar gözaltına alınmış, yapılan aramalarda 97 gram metamfetamin, 2 gram Afyon sakızı, 2 gram bonzai, 3 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar, yapılan işlemlerin ardından çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem