Polise silahlı ve bombalı saldırı!

Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Nur ve Cudi Mahallelerinde düzenlenen izinsiz gösterilerde 2’si ağır olmak üzere, 6 polis yaralandı.Yolları barikatlar kurarak kapatan göstericiler, polise taş, molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdı. Polis ekipleri de gö

Polise silahlı ve bombalı saldırı!

Şırnak'ın Cizre ilçesine bağlı Nur ve Cudi Mahallelerinde düzenlenen izinsiz gösterilerde 2’si ağır olmak üzere, 6 polis yaralandı.

Yolları barikatlar kurarak kapatan göstericiler, polise taş, molotofkokteyli ve havai fişekle saldırdı. Polis ekipleri de göstericilere gaz bombası ile karşılık verdi. Grubun arasına karışan birkaç terörist polise uzun namlulu silahla ateş açtı. 4 polis memuru yaralandı.

BOMBAYI ÇÖP KONTEYNIRINA BIRAKTILAR
İki polis memuru da çöp konteynırının yanına bırakılan bombanın patlaması sonucu yaralandı. Patlamada yaralanan polislerin durumunun ağır olduğu öğrenildi.Gerginliğin ardından ilçeye giriş-çıkış kontrol altına alındı.

Özel harekat timleri geniş kapsamlı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem