Polise molotoflu saldırı

Okmeydanı’nda toplanan yüzü maskeli bir grup, yolda ateş yakarak polise molotof ve taş attı. Polisin müdahale ettiği grup üyeleri, gecenin ilerleyen saatlerinde polise el sallayarak eylemlerine son verdi.Okmeydanı’nda akşam saat 19.00 sıralarında toplanan

Polise molotoflu saldırı

Okmeydanı’nda toplanan yüzü maskeli bir grup, yolda ateş yakarak polise molotof ve taş attı. Polisin müdahale ettiği grup üyeleri, gecenin ilerleyen saatlerinde polise el sallayarak eylemlerine son verdi.

Okmeydanı’nda akşam saat 19.00 sıralarında toplanan yüzleri maskeli bir grup, Mahmut Şevket Paşa Caddesi’nde barikat kurarak yolu trafiğe kapattı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin "dağılın" uyarılarını dikkate almayan grup üyeleri polise taş ve molotof kokteyli atarak karşılık verdi. Uyarıları dikkate almayan gruba çevik kuvvet ekipleri tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Polisin müdahalesiyle ara sokaklara kaçan grup, ara ara polise bir süre taş atmaya devam etti. Polisin sıktığı biber gazından çevreden geçen bazı vatandaşlar da etkilendi. Gecenin geç saatlerine kadar süren çatışma eylemcilerin polise el sallayarak son bulması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem