Polise büyük müjde

İstanbul'da 1 yıl ertelenen isteğe bağlı şark tayinleri ile ilgili olarak Hüseyin Çapkın polisleri sevindirecek talimatı verdi. Gezi Parkı eylemleri ile başlayan olaylarının ardından İstanbul'da görev yapan ve Hakkari, Şırnak ve Tunceli dışında şark görev

Polise büyük müjde
İstanbul'da 1 yıl ertelenen isteğe bağlı şark tayinleri ile ilgili olarak Hüseyin Çapkın polisleri sevindirecek talimatı verdi.
 
Gezi Parkı eylemleri ile başlayan olaylarının ardından İstanbul'da görev yapan ve Hakkari, Şırnak ve Tunceli dışında şark görevi çıkan komiser, baş polis ve polislerin tayinleri 1 yıl süreyle durdurulmuştu.
 
Yaklaşık 2 bin polisi ilgilendiren tayinlerin durdurulması kararıyla bazı polis memurları, ailelerini bile gönderdiklerini belirterek duruma itiraz etmiş, bazıları da ev tutup eşyalarını bile gönderdikleri için karara tepki göstermişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün polislerin durumunu göz önüne alarak şark tayinlerine isteğe bağlı koşulunu getirdiği öğrenildi. Alınan karar polislere kısa mesaj gönderilerek bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem