Polise ateş açıldı

Eskişehir'de 2 Haziran'da "Gezi Parkı" protestoları sonrasında henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün ardından Hatay'da gösteri yapan g

Polise ateş açıldı

Eskişehir'de 2 Haziran'da "Gezi Parkı" protestoları sonrasında henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce darbedilen ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz'ın ölümünün ardından Hatay'da gösteri yapan gruba müdahale sona erdi.

Armutlu Mahallesi, Çekmece Caddesi girişi ve Armutlu semt pazarı yanında  polisin müdahalesinin ardından ara sokaklara kaçan göstericiler, Gündüz Caddesi'nde tekrar toplandı. Göstericiler, polise taş, bazı binalardan kiremit, havai fişek ve sapanla bilye attı.

Ateş yakıp barikatlar oluşturan gruba polis biber gazı ve TOMA'yla müdahale etti. Olayda 3 polis memuru yaralandı, 1 kişi gözaltına alındı.

Bu arada, göstericiler silahla ateş etmesi sonucu Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü binası önünde duran bir polis memurunun sol kolundan yaralandığı bildirildi. Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Daha sonra polis memurunun yaralandığı yere gelen İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ve olay yeri inceleme ekipleri incelemelerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem