Polise 'ACİL' uyarı!

Polis merkezlerine yönelik son günlerde artan terör saldırılarının ardından Ankara Polisi teyakkuza geçti. Emniyet, bir dizi tedbirlerin alınması için telsizden karakollara uyarıda bulundu.TEDBİRLER ACİLEN ALINMALI Terör örgütü tarafından İstanbul Bahçeli

Polise 'ACİL' uyarı!

Polis merkezlerine yönelik son günlerde artan terör saldırılarının ardından Ankara Polisi teyakkuza geçti. Emniyet, bir dizi tedbirlerin alınması için telsizden karakollara uyarıda bulundu.

TEDBİRLER ACİLEN ALINMALI
 
Terör örgütü tarafından İstanbul Bahçelievler İlçe Emniyet Müdürlüğü Yenibosna 75. Yıl Polis Merkezi ile Gaziosmanpaşa'da bir polis memurunun şehit edilmesi, 3 vatandaşın yaralanmasına neden olan saldırıların ardından Ankara Emniyet Müdürlüğü harekete geçti. Emniyet, karakollarda bir dizi tedbirler almaya karar verdi. Polis telsizinden bütün karakol amirlerine uyarı yapılarak, karakollarda nöbet tutan güvenlik güçlerinin çelik yelek giymesi istendi. Hassas bölgelerde ise ekiplerin yanına yardımcı ekip gönderilmesi gerektiği ifade edildi.
 
Telsizden yapılan anonsta şöyle denildi: "Çevre güvenliği alan ekiplerimiz mutlak suretle çelik yelek giyecektir. Diğer hassas bölgelere ise ekiplerimizin yanına yardımcı ekip gönderilecek."
 
KONTROLLER ALARM SEVİYESİNDE
 
Şehir merkezi başta olmak üzere umumi açık bölgelerde de denetimler sıklaştırıldı. Emniyet güçleri, ayrıca şehrin giriş ve çıkış noktalarında, ana arterlerde şüpheli gördükleri araçları durdurup, arama yapıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem