Polis teslim oldu !

Uşak'ta polis ve jandarma ekiplerinin 60 adrese düzenlediği operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Yıldırım, bugün polise teslim oldu.Uşak'ta geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhuriyet Başsavcılığı'nın al

Polis teslim oldu !

Uşak'ta polis ve jandarma ekiplerinin 60 adrese düzenlediği operasyon kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Yıldırım, bugün polise teslim oldu.

Uşak'ta geçtiğimiz Çarşamba günü Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aldığı karar doğrultusunda Uşak İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Uşak ili genelinde daha önceden belirlenen 60'a yakın adrese eş zamanlı operasyon düzenlenmişti. Bazı dernek, fabrika, iş yeri ve konutlarla arama yapan jandarma ve polis ekipleri, hakkında yakamla kararı çıkartılan 41 kişiden 23'ünü gözaltına almıştı.

Operasyon kapsamında hakkında arama kararı olan ve Çarşamba gününden bu yana aranan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım, bugün öğle saatlerinde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü'ne gelerek teslim oldu.

Öte yandan; operasyon kapsamında daha önce gözaltına alınan ve emniyetteki ifade işlemleri tamamlanan 23 kişinin, bugün öğleden sonra Uşak Adliyesi'ne sevk edilecekleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem