Polis-şoför tartışması kanlı bitti

Sinop'un Gerze İlçesi'nde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan Faruk E., tartıştığı polis memuru Köksal E.'yi bıçakladı.Polis memuru da kendisini bıçaklayan Faruk E.'yi tabancayla bacağından vurup yaraladı.Olay bugün Sinop'un Gerze İlçesi merk

Polis-şoför tartışması kanlı bitti

Sinop'un Gerze İlçesi'nde, Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şoför olarak çalışan Faruk E., tartıştığı polis memuru Köksal E.'yi bıçakladı.

Polis memuru da kendisini bıçaklayan Faruk E.'yi tabancayla bacağından vurup yaraladı.

Olay bugün Sinop'un Gerze İlçesi merkez Köşk Caddesi'nde meydana geldi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şoförlük yapan Faruk E. ile Sinop'un Dikmen İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Köksal E. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesi sonucu sinirlenen Faruk E., polis memuru Köksal E.'yi bacağından bıçakladı. Polis memuru da kendisini bıçaklayan Faruk E.'ye bir el ateş ederek bacağından yaraladı.

Yaralılar ambulanslarla Gerze Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem