Polis şaştı kaldı! Cephanelik misali

Denizli'de Yeşil Cephe Taraftar Grubu lideri Fatih Erdoğlu'nun pompalı tüfekle öldürülmesi ve 14 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan taraftar kavgasıyla ilgili soruşturma kapsamında, polisin 57 Gençlik Taraftar Derneği'nde yaptığı aramada ele geçirdiği tüfe

Polis şaştı kaldı! Cephanelik misali

Denizli'de Yeşil Cephe Taraftar Grubu lideri Fatih Erdoğlu'nun pompalı tüfekle öldürülmesi ve 14 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan taraftar kavgasıyla ilgili soruşturma kapsamında, polisin 57 Gençlik Taraftar Derneği'nde yaptığı aramada ele geçirdiği tüfek, bıçak ve sopalar basına gösterildi.

PTT 1. Lig takımlarından Denizlispor'un geçen Cumartesi günü Kütahya Dumlupınar Stadı'nda, Tavşanlı Linyitspor ile oynayıp, 2-1'lik skorla galip geldiği maça otobüs kaldıran Denizlili iki taraftar grubu Yeşil Cephe ve 57 Gençlik arasında Kütahya'da gerginlik yaşandı.

İddiaya göre, Yeşil Cephe üyesi bir taraftar, 57 Gençlik taraftar grubu tarafından dövüldü. İki taraftar grubu maçtan sonra kendi otobüsleriyle Denizli'ye döndü.

Yeşil Cephe taraftar grubunun önde gelen isimleri olayı konuşmak için 57 Gençlik Grubu'nun Atatürk Stadı'nda bulunan taraftar grubu binasına gitmesi üzerine iki grup arasında tartışma yeniden alevlendi ve silahlı kavgaya dönüştü.

İki pompalı tüfeğin kullanıldığı silahlı kavgada, Yeşil Cephe taraftar grubu liderlerinden 35 yaşındaki Fatih Eroğlu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Denizli Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi, çoğu hafif 14 kişi de yaralandı.

Olayın ardından 11 kişi gözaltına alınırken, polisin soruşturma kapsamında 57 Gençlik Taraftar Grubu'nun Atatürk Stadı'nın altındaki dernek binasına yaptığı aramada, geçen cumartesi günü biri pompalı 2 av tezkereli tüfek, 54 fişek ve kartuş, 1 satır, 6 bıçak ve 4 demir sopa bulundu.

Adliyeye sevk edilen 11 şüpheliden aralarında 57 Gençlik Taraftar Grubu lideri 32 yaşındaki İrfan Sancar'ın da bulunduğu 7'si tutuklanırken, diğer 4'ü ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Polis, 57 Gençlik Taraftar Derneği'nde yaptığı aramada ele geçirilenleri bugün basına gösterdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler