Polis Müdürü rüşvetten tutuklandı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, 4 ay önce aldığı bir ihbar üzerine Susurluk İlçe Emniyet Müdürü O. Ç. ile ilgili inceleme başlattı.İlçe emniyet müdürünün rüşvet olaylarına karıştığı ve haksız kazanç elde ettiği iddialarını araştıran Kaçakçılık ve Organize Su

Polis Müdürü rüşvetten tutuklandı

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü, 4 ay önce aldığı bir ihbar üzerine Susurluk İlçe Emniyet Müdürü O. Ç. ile ilgili inceleme başlattı.

İlçe emniyet müdürünün rüşvet olaylarına karıştığı ve haksız kazanç elde ettiği iddialarını araştıran Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, konuyu değerlendirip harekete geçti.

4 aylık teknik ve fiziki takipten sonra perşembe günü düzenlenen operasyonda, Susurluk Emniyet Müdürü O. Ç., yerel gazetenin ortaklarından U.K., başkomiser İ.Ç., işadamları S.S., Y.K., H.K. ve İ.Ç. gözaltına alındı.

 

Emniyette sorgulanan şüphelilerin, bazı kişilere, Susurluk’ta ikamet etmedikleri halde, ilçede yaşıyormuş gibi sahte belgeler düzenlenerek, silah ruhsatı verdikleri ve haksız kazanç elde ettikleri iddia edildi. Gözaltına alınan 7 şüpheliden başkomiser İ.Ç. ile işadamları, S.S., Y.K., H.K. ve İ.Ç., savcılığın talimatıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

Başkomiser İ.Ç.’nin ise bir hafta önce idari soruşturma kapsamında açığa alındığı öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Emniyet Müdürü O. Ç. ile yerel gazetenin ortaklarından U.K. çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler