Polis merkezi önünde kavga

 Adıyaman'da, yaralamalı trafik kazasının ardından ifade için polis merkezine gidenler ile bu sırada farklı bir olay için aynı yerde bulunanların yakınları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.Olay, geçe geç saatlerde Atatürk Bulvarı'nda bulunan Fat

Polis merkezi önünde kavga

 Adıyaman'da, yaralamalı trafik kazasının ardından ifade için polis merkezine gidenler ile bu sırada farklı bir olay için aynı yerde bulunanların yakınları arasında başlayan tartışma kavgaya dönüştü.

Olay, geçe geç saatlerde Atatürk Bulvarı'nda bulunan Fatih Polis Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, kent merkezinde yaralamalı kazaya karışan kişiler ifade vermek için Fatih Polis Merkezi'ne gitti. Merkeze giden kazazede yakınları ile bu sırada farklı bir kavga olayı nedeniyle merkezde bulunanları akrabaları arasında tartışma çıktı.

Bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga kısa sürede büyüdü, taraflar birbirine taş ve sopalarla saldırmaya başladı. Polis Merkezi'nde görevli polis memurlarının yetersiz kalması üzerine takviye isteğinde bulunuldu. Özel harekatçıların da bulunduğu polislerin gelişinin ardından kavga sonlandırıldı. Polisler, güçlükle sonlandırdıkları kavgaya karıştığı saptanan 9 kişiyi gözaltına aldı. Yaşananların ardından Adıyaman Emniyet Müdürü Fikret Salmaner de, polis merkezine gelerek olayla ilgi bilgi aldı.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem