Polis lojmanlarına saldırı: 2 polis yaralı

Siirt'te bir grup terörist tarafından polis lojmanlarına patlayıcı madde ve silahla yapılan saldırıda 2 polis yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Çakmak Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarına bir grup terörist tarafından önce el yapımı patlayıcı ile ardın

Polis lojmanlarına saldırı: 2 polis yaralı

Siirt'te bir grup terörist tarafından polis lojmanlarına patlayıcı madde ve silahla yapılan saldırıda 2 polis yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Çakmak Mahallesi'nde bulunan polis lojmanlarına bir grup terörist tarafından önce el yapımı patlayıcı ile ardından uzun namlulu silahla saldırı yapıldı. Olayda 2 polis yaralandı.

Polis ekiplerinin saldırıya anında karşılık vermesinin ardından kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmanın ardından teröristler karanlık faydalanarak ara sokaklara kaçtı. Yaralı polisler hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis ekipleri kaçan teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem