Polis köpeklerinin gösterisi nefes kesti

Kırıkkale’de Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin köpek ve köpekli müdahale gösterileri vatandaşlar ve öğrenciler tarafında büyük ilgi gördü. Kırık

Polis köpeklerinin gösterisi nefes kesti
Kırıkkale’de Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıldönümü etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü Köpek Eğitim Merkezi’nin köpek ve köpekli müdahale gösterileri vatandaşlar ve öğrenciler tarafında büyük ilgi gördü. Kırıkkale Cumhuriyet meydanında düzenlenen etkinliğe, emniyet mensuplarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı.
 
Cumhuriyet Meydanı'nda kurulan eğitim alanında gösteride bulunan görevliler nezaretindeki Bora, Reis, Leydi ve Efe isimli köpekler tarafından muhtemel kaçakçılık ve uyuşturucu, kapkaç olayları, soygun ve rehin alma, rehine kurtarma, izinsiz yürüyüşler gibi konulara dair gösterilerde bulunuldu. Gösterilerde görevlilerin komutlarına uyarak görevlerini yerine getiren köpekler izleyenler tarafından takdirle karşılandı.
 
Meydana ilk önce Bora ve Reis geldi. Meydanda dolaşan köpekler, otur kalk, yürü ve yuvarlan komutlarına aynan uydu. Ardından kaçakçılık ve uyuşturucu, kapkaç olayları, soygun ve rehin alma, rehine kurtarma operasyonu düzenlendi. Burada köpekler üzerine düşen vazifeyi yerine getirdi. Daha sonra Efe adlı köpek meydana çıktı. Efe, arabaya çalan hırsızın üzerine atlayarak onu etkisiz hale getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem