Polis her yerde arıyor

 Bursa'da, Yalova'dan çalındığı bildirilen Fiat Doblo marka aracın 77 DV 166 plakası Bursa'da Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin önünde bir başka otomobilde görüldü. Polis bu aracın bulunması için alarma geçti. Yalova'da iki gün önce çalınan 77 DV 166 plakalı

Polis her yerde arıyor

 Bursa'da, Yalova'dan çalındığı bildirilen Fiat Doblo marka aracın 77 DV 166 plakası Bursa'da Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin önünde bir başka otomobilde görüldü. Polis bu aracın bulunması için alarma geçti.

 

Yalova'da iki gün önce çalınan 77 DV 166 plakalı siyah renk Fiat Doblo araç için tüm güvenlik birimleri uyarıldı. Her yerde aranan çalıntı araçta takılı bulunan plaka bugün saat 10.30 sıralarında Merkez Yıldırım ilçesi'nde bulunan Işıklar Askeri Hava Lisesi'nin önündeki Güvenlik Kameraları ve Plaka Tanıma Sistemi tarafından görüntülendi. Plananın başka bir araca takıldığını belirleyen görevliler polisi uyardı.

 

Bursa polisi, aracın bulunması için bölgede bulunan tüm birimleri uyardı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler