Polis helikopterine roketli saldırı

Diyarbakır'da terör örgütü YDG-H üyeleri, operasyonu havadan takip eden helikoptere roketle saldırdı. YDG-H üyeleri bir eve de roketli saldırı düzenledi. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde hendek kazıp barikat kuran terör örgütü YDG-H üyelerine yönelik 2 Aralık'

Polis helikopterine roketli saldırı

Diyarbakır'da terör örgütü YDG-H üyeleri, operasyonu havadan takip eden helikoptere roketle saldırdı. YDG-H üyeleri bir eve de roketli saldırı düzenledi.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde hendek kazıp barikat kuran terör örgütü YDG-H üyelerine yönelik 2 Aralık'ta başlatılan operasyonlar devam ediyor. Bu tarihten itibaren sokağa çıkma yasağının olduğu ilçe genelinde yoğun silah ve patlama sesleri yükselirken, gün içerisinde operasyonu havadan takip eden polis helikopterine teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi. Roketin helikoptere isabet etmemesi büyük bir faciayı önlerken, YDG-H üyeleri yine roketatarla bir eve saldırdı. Olaylarda can kaybı yaşanmazken, evin kullanılamaz hale geldiği öğrenildi.

Öte yandan, ilçede bulunan vatandaşlar kenti terk etmeye devam ediyor.

Polis helikopterine roketli saldırı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem