Polis ekipleri Zİgana'dan geçit vermiyor! Can Güvenliğiniz için bu uyarıya uyun

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un geçiş noktaları olarak bilinen yüksek rakımlarda kar yağışı tüm etkisiyle devam ediyor. Zaman zaman kötü hava koşulları nedeni ile trafik kazaları yaşansa da şuana kadar ciddi kaza meydana gelmedi. Haber61.Net’in edind

Polis ekipleri Zİgana'dan geçit vermiyor! Can Güvenliğiniz için bu uyarıya uyun

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un geçiş noktaları olarak bilinen yüksek rakımlarda kar yağışı tüm etkisiyle devam ediyor. Zaman zaman kötü hava koşulları nedeni ile trafik kazaları yaşansa da şuana kadar ciddi kaza meydana gelmedi. Haber61.Net’in edindiği bilgiye göre; Maçka İlçesi Başar Köyün de bir araç kayarak yoldan çıktı.

Refüje düşen 61 AP 770 plakalı araçta yaralanan olmazken olay yerine giden Trafik ekipleri, kapanan yolun tekrar trafiğe açılması için çalışma başlattı. Öte yandan Haber61 edindiği bir diğer bilgiye göre; Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri; Maçka girişinde zincirsiz ağır vasıtaları durdurarak yola devam etmelerini engelliyor.

Zinciri bulunmayan araçlara işlem yapılırken takmadan da gitmelerine izin verilmiyor. Kara Yolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ise, sık sık kapanan Zigana geçidi açmak için yoğun caba sarf ediyor. Uzmanlar, zincir yola çıkılmaması gerektiğini söyleyerek sürücüleri uyarıyor.

Haber : Şükrü Üçümcü 

12471571_10153853282189284_9147383197892088795_o.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem