Polis aracına roketli saldırı !

Diyarbakır Valiliği tarafından merkez Sur ve Yenişehir ilçesinde bulunan 9 mahallede ikinci bir emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Polis özel harekat ekiplerinin yanı sıra takviye olara

Polis aracına roketli saldırı !

Diyarbakır Valiliği tarafından merkez Sur ve Yenişehir ilçesinde bulunan 9 mahallede ikinci bir emre kadar ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Polis özel harekat ekiplerinin yanı sıra takviye olarak askeri birliklerin de girdiği Sur ilçesinde teröristler tarafından operasyon yapan zırhlı polis araçlarına yönelik roketli saldırı düzenlendi, saldırıda 1 polis memuru ağır yaralanırken, devam eden operasyonlarda da 3 polis memuru yaralandı.

Diyarbakır Valiliğinin saat 05.00'da ilan ettiği sokağa çıkma yasağından ardından başlatılan operasyon Sur ilçesi Fatihpaşa Mahallesi ve Hasırlı Mahallesi ara sokaklarında yoğunlaştı. Teröristlerin barındığı bölgelere giren polis ekiplerine ara sokaklardan uzun namlulu silahlarla saldırılar düzenlendi. Saldırılara anında verilen karşılık ile çıkan çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi. Fatihpaşa Mahallesi Yıkıkkaya Sokak üzerinde operasyonu sürdüren güvenlik kuvvetlerine ara sokaklarda gizlenmiş teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırıda roketin isabet ettiği zırhlı polis aracında bulunan bir polis memuru ağır yarlandı, bölgede başlatılan operasyonda ise 3 polis memuru ara sokaklardan açılan ateş sonucu yaralandı. Yaralı polis memurları kaldırıldıkları Dicle Üniversitesi Hastanesi acil servisinde tedavi altına alınırken, Hasırlı ve Fatihpaşa Mahallesi ara sokaklarında operasyonların hava destekli olarak devam ettiği bildirildi. Bölgede sürekli olarak uçan helikopter tarafından kaydedilen görüntüler Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü kriz merkezinde izlenerek, karadan operasyonu sürdüren ekipler yönlendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler