Polis aracı takla attı

Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında Çorlu Çevre yolunda meydana geldi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde görevli ekip, bir kavga olayına müdahale etti ve 15 yaşındaki O.Ç. ve 16 yaşındaki S.B.’yi şikayet üzerine gözaltına alarak polis memuru Hi

Polis aracı takla attı

Kaza, sabah saat 06.30 sıralarında Çorlu Çevre yolunda meydana geldi. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nde görevli ekip, bir kavga olayına müdahale etti ve 15 yaşındaki O.Ç. ve 16 yaşındaki S.B.’yi şikayet üzerine gözaltına alarak polis memuru Hikmet Y. idaresindeki 59 KF 228 plakalı hafif ticari araçla polis merkezine gitmek üzere yola çıktı.

Yağmur yağış nedeniyle kayganlaşan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ekip aracı kontrolden çıkıp bariyerlere çarptıktan sonra takla attı. Kazada polis memurları Hikmet Y., Sadık K., İbrahim K., ile gözaltındaki O.Ç. ve S.B. yaralandı.

Kazayı gören diğer araç sürücülerini haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesine kaldırdı. Kazayı duyan çok sayıda polis ile İlçe Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı hastaneye gelerek yaralılar hakkında bilgi aldı. Kazada yaralanan O.Ç’nin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruştura sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem