Polis aracı alt geçide düştü: 3 yaralı

Diyarbakır'da devriye görevi yürüten zırhlı polis alt geçide düştü. Kazada 1'i ağır olmak üzere 3 polis memuru yaralandı.Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır Şanlıurfa yolu Diclekent Köprülü kavşakta meydana geldi. Sabah saatlerinde devriye görevi yap

Polis aracı alt geçide düştü: 3 yaralı

Diyarbakır'da devriye görevi yürüten zırhlı polis alt geçide düştü. Kazada 1'i ağır olmak üzere 3 polis memuru yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Diyarbakır Şanlıurfa yolu Diclekent Köprülü kavşakta meydana geldi. Sabah saatlerinde devriye görevi yapan ve Ural ismiyle bilinen polis zırhlı aracı, Tesisler kavşaktan Kantar kavşağına doğru ilerledi. Sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu polis zırhlı aracının bir tekerleği, alt geçidin üzerinde bulunan kaldırıma çıktı. Bunun üzerine sürücünün direksiyon hakimiyetini de kaybetmesiyle bariyerlere çarpan araç, takla atıp aşağı düştü. Kazada 1'i ağır olmak üzere, 3 polis yaralandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 acil servise haber verdi. Vatandaşlar, ambulans gelmeden önce yaralı polislerin yardımına koşarak, araçtan çıkardı. İlk müdahalesi ambulansta yapılan yaralılardan durumu ağır olan polis memuru olay yeri yakınında bulunan özel bir hastaneye sevk edilirken, 2 polis memuru da Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza yapan araç, olay yerine çağrılan çekici yardımı ile kaldırılırken, Diclekent Köprülü kavşağı yaklaşık 1 saat araç trafiğine kapatıldıktan sonra kontrollü olarak trafiğe açıldı.

Polis aracı alt geçide düştü: 3 yaralı

Polis aracı alt geçide düştü: 3 yaralı

Polis aracı alt geçide düştü: 3 yaralı

Polis aracı alt geçide düştü: 3 yaralı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler