Polis adaylarına müjde!

Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksek Okulları, emniyet teşkilatının alt birim ihtiyaçlarını karşılamak için 2 bin 500 öğrenci alacak.Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesindeki açıklamaya göre, Ankara ve İstanbul'da biner, İzmir'de ise 500 öğ

Polis adaylarına müjde!

Polis Akademisi Başkanlığı Fakülte ve Yüksek Okulları, emniyet teşkilatının alt birim ihtiyaçlarını karşılamak için 2 bin 500 öğrenci alacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesindeki açıklamaya göre, Ankara ve İstanbul'da biner, İzmir'de ise 500 öğrenci alınacak.

Öğrencilerin, belirlenen illerdeki devlet üniversitelerinde tespit edilen 54 bölümde öğrenimlerine devam etmeleri gerekiyor.

Başvurular 25 Eylül-10 Ekim, fiziki yeterlilik ve mülakat sınavı ise 15 Ekim-25 Ekim'de yapılacak. Adaylar detaylı bilgiyi ise "www.pa.edu.tr" sitesinden öğrenebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem