Polat KGT ekibini topluyor / VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 163. bölümünde, Polat Alemdar'ın yurt dışındaki KGT ekibiyle ilgili planı dikkat çekti.TV ekranlarında yeni sezonun başlamasıyla beraber 10. yılına giren 'ekran fenomeni' Kurtlar Vadisi Pusu'nun önceki akşam yayınlanan yeni sezonun

Polat KGT ekibini topluyor / VİDEO

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 163. bölümünde, Polat Alemdar'ın yurt dışındaki KGT ekibiyle ilgili planı dikkat çekti.

TV ekranlarında yeni sezonun başlamasıyla beraber 10. yılına giren 'ekran fenomeni' Kurtlar Vadisi Pusu'nun önceki akşam yayınlanan yeni sezonun 2. bölümünde, Polat Alemdar'ın, yurtdışındaki KGT ekibiyle ilgili planı dikkat çekti. 
 
İHTİYARLAR BAŞKANI'NIN SİSTEMİNİ AKTİVE ETTİ
Öldürülen İhtiyarlar Başkanı'nın kurduğu iletişim sistemi aracılığıyla yurt dışındaki KGT ekibiyle iletişime geçen Polat, ekibi bir araya getirince ne yapacak?
 
Memati'nin öldürülmesi ile Başkan'ın öldürülmesi arasında bir bağ olduğuna inanan Polat Alemdar, İhtiyarlar Heyeti içinde yaşanan ihaneti öğrenmeye çalışırken bir yandan ihanet edenin kim olduğunu da araştırmaktadır. 
 
POLAT ALEMDAR KGT EKİBİNİ TOPLUYOR
Tam da 'işler kötüye mi gidiyor' diye düşünülürken geceye damgasını vuran, bölümün dikkat çeken sahnelerinden biri olan Polat Alemdar'ın Cahit ve Abdülhey'e açıkladığı yeni KGT planı Vadi izleyicisinin nefeslerini kesti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem