Polat Alemdar Suriye'de

 Kurtlar Vadisi Pusu, Suriye'de de fenomen oldu. Suriyeli bir miniğin okulda giydiği Polat Alemdar tişörtü; sevginin kanıtıydı. Türk televizyon tarihinin fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu', Suriye'yi de fethetti. Birçok Arap ve Ortadoğu ülkesinde kahram

Polat Alemdar Suriye'de

 

Kurtlar Vadisi Pusu, Suriye'de de fenomen oldu. Suriyeli bir miniğin okulda giydiği Polat Alemdar tişörtü; sevginin kanıtıydı.
 
Türk televizyon tarihinin fenomen dizisi 'Kurtlar Vadisi Pusu', Suriye'yi de fethetti. Birçok Arap ve Ortadoğu ülkesinde kahraman ilan edilen Polat Alemdar, Suriyeli bir miniğin de kalbini fethetti.
 
Dün internette paylaşılan ve olay yaratan bu fotoğrafta; 7-8 yaşındaki Suriyeli'nin giydiği 'Polat fotoğraflı' tişört de sevginin belgesiydi.
 
Bu arada geçtiğimiz hafta atv'deki ilk bölümüyle olay yaratan Kurtlar Vadisi Pusu'da yarın neler olacağı ise merakla bekleniyor. Dizinin saat 20.00'de ekrana gelecek yeni bölümünde; Polat; Memati'yi öldürenin kimler tarafından korunduğunun peşine düşecek.
 
190920121121549113237_2.jpg
 
Polat, öldürülen İhtiyarlar Başkanı'nın KGT planını da çözmeye çalışacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem