PKK'yı kınadı!

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Hakkari'nin Şemdinli ve sınır kesiminde 15 günden bu yana devam eden çatışma ve ölüm olayları nedeniyle danışmanı Umed Sebah aracılığı ile yazılı açıklama yaptı.Kuzey Irak'taki internet sitelerinde

PKK'yı kınadı!

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Mesut Barzani, Hakkari'nin Şemdinli ve sınır kesiminde 15 günden bu yana devam eden çatışma ve ölüm olayları nedeniyle danışmanı Umed Sebah aracılığı ile yazılı açıklama yaptı.

Kuzey Irak'taki internet sitelerinde yeralan habere göre Barzani'nin PKK'nın Şemdinli saldırısını kınadığını ve barış görüşmelerine başlanması amacıyla ateşkes kararı alması çağrısında bulunduğu ifade edildi. Barzani, "Kavga ve ölüm, sorunları daha da arttırır. Barış ve çözüm için her iki tarafın ateşkes kararı alarak biran önce kavgaya son vermesini umuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem