PKK'ya yollanan kalaşnikoflar ele geçirildi

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasında PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarından Şırnak'ın Cizre ve İdil ilçelerinde örgütün gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hereketi'ne (YDG-H) silah ve mühimmat göndereceğini

PKK'ya yollanan kalaşnikoflar ele geçirildi

Şırnak İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbarat çalışmasında PKK'nın Kuzey Irak'taki kamplarından Şırnak'ın Cizre ve İdil ilçelerinde örgütün gençlik yapılanması Yurtsever Devrimci Gençlik Hereketi'ne (YDG-H) silah ve mühimmat göndereceğini tespit etti.

Silahların yurda girdiğini belirleyen jandarma ekipleri Cizre ile İdil ilçeleri arasındaki kırsal alanda düzenlediği operasyonda 48 adet Kalaşnikof uzun namlulu tüfek ile roketatar mühimmatları ele geçirdi. Silah ve mühimmatlarla ilgili 2 kişi de yakalandı. Jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler