'PKK'ya sınır dışı' 1999'da engellendi

İstihbarat birimlerinin Öcalan'la yakalandığı günden beri, görüştüğü bilgisini paylaşan Bakan Ergin, 1999 yılı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.Adalet Bakanı Ergin, terör örgütünün ülke dışına çıkmasına dair adımların 1999'da da atıldığını belirte

'PKK'ya sınır dışı' 1999'da engellendi

İstihbarat birimlerinin Öcalan'la yakalandığı günden beri, görüştüğü bilgisini paylaşan Bakan Ergin, 1999 yılı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Adalet Bakanı Ergin, terör örgütünün ülke dışına çıkmasına dair adımların 1999'da da atıldığını belirterek, "Öngörüsü dar olan bir grup sürecin tamamlanmasını engellemiştir" dedi.
 
Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''Abdullah Öcalan ile yakalandığı günden beri, devletin istihbarat birimlerinin ihtiyaç duyduğu her zeminde görüşülmüştür. 1999 yılında terör örgütünün Türkiye dışına çıkmasına dair adım atıldı ancak o süreçte öngörüsü dar olan bir grup sürecin tamamlanmasını engellemiştir. O tarihte tamamlansaydı, Türkiye büyük ihtimalle bugün bu sorunla boğuşuyor olmayacaktı'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler