PKK’ya operasyon sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör örgütü PKK'ya yönelik Dağlıca saldırısından sonra başlattığı hava operasyonu sürüyor. Diyarbakır'dan kalkan 15 savaş uçağı, örgütün yurt içi ve yurtdışındaki 28 noktasını bombaladı.TSK'nın, terör örgütü PKK'nın yur

PKK’ya operasyon sürüyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK), terör örgütü PKK'ya yönelik Dağlıca saldırısından sonra başlattığı hava operasyonu sürüyor. Diyarbakır'dan kalkan 15 savaş uçağı, örgütün yurt içi ve yurtdışındaki 28 noktasını bombaladı.

TSK'nın, terör örgütü PKK'nın yurtiçi ve yurtdışındaki varlığına yönelik başlattığı hava operasyonu sürüyor. Dün gece yarısı saat 23.00 ile 05.00 arasında, 53 savaş uçağı ile örgütün Kuzey Irak'ta bulunan Kandil, Hakurk, Metina, Basyan, Gare ve Zap bölgelerindeki kamplarını vuran TSK, bugün akşam saatlerinde ikinci bir hava harekatı başlattı. Bu çerçevede, Diyarbakır'dan kalkan 15 savaş uçağı, örgütün başta Kuzey Irak'takiler olmak üzere, Hakkari ve Şırnak kırsalındaki kamplarını bombaladı. Uçakların, toplam 28 hedefi vurduğu öğrenildi. Savaş uçakları, operasyonun ardından başarılı bir şekilde üstlerine döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem