PKK'ya kış operasyonu

   Şırnak'ta kış üstlenmesi hazırlığı yaparken tespit edilen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sabahın ilk ışıklarıyla hava destekli operasyon başlatıldı. Şırnak'da derin vadiler ve çok sayıda mağaraların bulunduğu Bestler Dereler bölgesinde kış üstle

PKK'ya kış operasyonu

 

 
 
Şırnak'ta kış üstlenmesi hazırlığı yaparken tespit edilen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sabahın ilk ışıklarıyla hava destekli operasyon başlatıldı.
 
Şırnak'da derin vadiler ve çok sayıda mağaraların bulunduğu Bestler Dereler bölgesinde kış üstlenmesi hazırlığı yaparken tespit edilen PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sabahın ilk ışıklarıyla hava destekli operasyon başlatıldı. Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları bombaladı.
 
Şırnak'ta kış üstlenmesine hazırlanan PKK'lıları etkisiz hale getirmek için sürdürülen çalışmalar kapsamında dün gece Bestler Dereler bölgesinde bir grup PKK'lının bulunduğu tespit edildi. Derin vadiler, mağaraların bulunduğu bölgede tespit edilen PKK'lıları etkisiz hale getirilmesi için sabahın ilk ışıklarıyla birlikte bölgeye hava destekli operasyon başlatıldı.
 
KOBRA'LAR BOMBALADI, ASKER İNDİRİLDİ
 
Şırnak 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı ile Çakırsöğüt Jandarma Tugay Komutanlığı'ndan kalkan Kobra helikopterler PKK'lıların bulunduğu alanları ateş altına alıp, bombaladı. Bölgeye daha sonra Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi. PKK'lıların bölgede geçiş yollarını kontrol altına almak için karadan da asker sevkiyatı yapıldı
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem