PKK’ya eleman kazandırmak isteyen kişi tutuklandı

Muradiye ilçesine bağlı Karahan Mahallesi'nde ikamet eden R.A. isimli şahıs, lise son sınıf öğrencisi iki kızı kandırarak dağa götürmek isterken, jandarmanın takip ve araştırması sonucu gözaltına alındıl. İlk olarak kandırılan kız öğrenciler adliyeye geti

PKK’ya eleman kazandırmak isteyen kişi tutuklandı

Muradiye ilçesine bağlı Karahan Mahallesi'nde ikamet eden R.A. isimli şahıs, lise son sınıf öğrencisi iki kızı kandırarak dağa götürmek isterken, jandarmanın takip ve araştırması sonucu gözaltına alındıl. İlk olarak kandırılan kız öğrenciler adliyeye getirilerek ifadeleri alındıktan sonra ailelerine teslim edildi. Kız öğrenciler adliyeye getirilirken bazı sınıf arkadaşları da onlara destek amacıyla orada bulundu. Daha sonra adliyeye getirilen şüpheli R.A., savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem