PKK'ya büyük darbe !

 Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. Bağlar köyü ile Zorgeçit, Tütünlü ve Rüzgarlı köyleri arasındaki bölgede, güvenlik güçleri ile bir grup terörist

PKK'ya büyük darbe !

 

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi.
 
Bağlar köyü ile Zorgeçit, Tütünlü ve Rüzgarlı köyleri arasındaki bölgede, güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında dün sağlanan sıcak temasın ardından çatışmaların halen devam ettiği öğrenildi.
 
Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı ile Yüksekova'dan kalkan helikopterlerin çatışma bölgesine gittiği görülürken, devam eden hava destekli operasyonda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler